Green Solar Energy

Lokal forankring

Lokal forankret

Hos GSE har vi udover indsigt i alle aspekter omkring solparker også forståelse for hvad der er vigtigt i lokalsamfundet.
Det vigtigste ved udvikling er, at projektet modtages godt i lokalområdet og, at projektet bliver godkendt i kommunen. Disse to ting hænger dog sammen og lige nu hænger hundredvis af solpark projekter fast i kommunerne fordi de ikke er lokalt forankrede.
Det er sjældent at de lokale beboere bliver hørt og de er derfor ikke engagerede i projekterne eller måske ligefrem imod solparkerne.
Det er ærgerligt for markejeren, kommunen, borgeren og for den grønne omstilling.
Hvis vi skal bevare den fælles ansvarsfølelse for den grønne omstilling, giver det mening at udvikle solparker med lokal opbakning.
Lokalt ansvar og forankring har lige fra andelstanken opstod været en del af danskernes DNA.

For Green Solar Energy betyder lokalt forankret:

  • Lokalt ejerskab af beboere og virksomheder

  • Lokalt engagement i udformning og drift af solparken

  • Lokalt udbytte i form af grøn strøm og et økonomisk afkast

lokal forankring

Med en 100% transparant forretningsmodel sikrer vi, at pengene bliver lokalt hos markejeren, de lokale borgere og de virksomheder der investerer i solparken.
Med energifælleskaber vil såvel de lokale borgere som virksomheder få mulighed for at aftage billig grøn strøm fra solparken.

Vi tror på at mindre lokalforankrede solparker passer bedst til Danmark.

Green Solar Energy tilbyder at udvikle solparker med lokal forankring i form af borgermøder, ”folkeaktier”, energifælleskaber og lokale aftagere af strøm.
Det betyder lokal opbakning og hurtig godkendelse hos kommunen.